Over Quality Guides

Quality Guides wordt gevormd door drie erkende en gediplomeerde gidsen, die bovendien het kwaliteitslabel van de Stad Brugge dragen. We zijn lokaal opgeleid en vormen jouw culturele ambassadeurs en gastheren of -vrouwen van Brugge. Als lokale bewoners spreken we vloeiend Engels, Frans, Nederlands en het zachte Brugse dialect, en passen onze rondleidingen en stadswandelingen aan jouw taalvoorkeuren aan.

Met passie, kennis en ervaring verzorgen wij professionele rondleidingen door de historische stad en haar omgeving. We zijn bekend met de geschiedenis en architectuur tot in de kleinste details en delen graag informatie over de gastronomie, de beste winkels en de mysterieuze kantjes van de stad.

Dankzij onze lokale achtergrond hebben we toegang tot verhalen en plekken die alleen bekend zijn bij de inwoners van Brugge. We streven ernaar om correcte informatie te delen en plaatsen onjuiste verhalen en romantiek in de juiste context. Met Quality Guides ben je verzekerd van een authentieke en boeiende stadswandeling in Brugge.

DSC03962

Gids

Peter Vanslambrouck

Hallo, mijn naam is Peter, en ik heb mijn hele leven aan de rand van Brugge gewoond. Ik heb er school gelopen en heb er m’n sociale contacten gebouwd. Gedreven door geschiedenis, vooral de geschiedenis van Brugge, wilde ik absoluut een erkende stadsgids worden om samen met anderen Brugge te ontdekken. Na anderhalf jaar rondleiden in Brugge besloot ik op eigen benen te staan en het zelf te doen, om het beter te doen. Hopelijk zien we elkaar binnenkort in Brugge voor een onvergetelijke tour.

DSC04076

Gids

Joost Dierickx

Hallo, mijn naam is Joost. Ik ben een geboren en getogen Bruggeling en ben sedert -altijd eigenlijk!- bezig met de geschiedenis en cultuur van mijn geboortestad. Het stond in de sterren geschreven dat ik stadsgids ging worden in mijn geboortestad.  Ik ken Brugge door en door. En deel die kennis ook graag met bezoekers van over gans de wereld. Niet enkel geschiedenis maar ook over bijvoorbeeld chocolade en bier heb ik wel het één en het ander te zeggen! Tot binnenkort!

Ontdek Brugge met Quality Guides

Benieuwd naar het echte Brugge, verteld door lokale kenners met een passie voor hun stad? Boek vandaag nog een rondleiding met Quality Guides en kies voor een ervaring die verder gaat dan de standaard toeristische routes.  Neem contact met ons op en maak je klaar voor een avontuur vol geschiedenis, cultuur en gastronomie met een persoonlijke privégids!