Hoe gaan we te werk?

Ontdek de stad op een unieke manier met Quality Guides, waarbij je wordt begeleid door een lokale gids die je alle ins en outs van de stad laat zien.

Ons team bestaat uit drie gidsen, elk met een eigen persoonlijkheid, interesses en kennis, waardoor we een op maat gemaakte ervaring kunnen bieden voor alle leeftijden. Of je nu alleen reist, met een groep volwassenen, tieners of kinderen, wij passen de rondleiding aan op jouw interesses, voorkeuren en behoeften. Daarnaast bieden we ook combinaties aan met alternatieve manieren om de stad te verkennen, zoals koetsritten en boottochten.

Onze stadsgidsen zijn alle lokaal opgeleid en vormen jouw culturele ambassadeur en gastheer of -vrouw van Brugge. We zorgen ervoor dat je je echt welkom en veilig voelt in onze prachtige stad.

Hoe bezorgen we je de ultieme gidservaring?

Lokale kennis

We voorzien je van nauwkeurige informatie over de geschiedenis, architectuur, kunst, legendes en gastronomie van onze historische en levendige stad. We onthullen, via een unieke stadswandeling, verborgen pareltjes en bieden je een selectie van lokale winkels en proeverijen, waarbij we nauw contact onderhouden met de lokale uitbaters.

Met passie en inzicht

Wij begrijpen de behoeften van reizigers en streven ernaar om aan je verwachtingen te voldoen. Onze tours worden geleid door gidsen die niet alleen vloeiend meertalig zijn, maar ook in staat zijn om de rijke geschiedenis en de verborgen juweeltjes van Brugge op een meeslepende manier tot leven te brengen.

Persoonlijke ervaring

Met Quality Guides kies je voor een unieke en persoonlijke ervaring. Of je nu de bezienswaardigheden en monumenten wilt verkennen en ontdekken via wandeltochten door de historische straten, of juist op zoek bent naar een privégids om je te vergezelen op een culinaire ontdekkingstocht langs lokale restaurants, wij hebben voor elk wat wils.

Veiligheid voorop

Je kunt erop vertrouwen dat we je hartelijk welkom heten en een veilige ervaring bieden in onze stad.

We raden je aan stevige schoenen te dragen voor een wandeling op de kasseien in onze straten, en om aangepaste kleding en eventuele regen- of zonnebescherming bij je te hebben.

Wij zorgen voor voldoende rustmomenten en de mogelijkheid om iets te drinken en te eten.

Praktisch

We zijn flexibel en bieden de mogelijkheid om online op zeer korte termijn een standaard rondleiding te boeken.

Mocht het weer die dag erg tegenvallen, dan zoeken we samen naar drogere, warmere of koelere plekken om toch een leuke en interessante tour te bieden.

Wil je liever je reservering verplaatsen of annuleren? Dit kan mits contact op te nemen minstens 4 dagen voor de geplande datum.

Boek je Quality Guides rondleiding vandaag nog!