Gidsbeurten voor reizigers

Welkom in Brugge! Of je nu alleen reist of in een groep, als je van plan bent om deze prachtige stad te verkennen met een professionele lokale privégids, dan ben je bij Quality Guides aan het juiste adres. Boek snel een standswandeling op maat en ontdek Brugge op jouw manier. De begeleidende gids zal met plezier alle Brugse troeven met u delen.

Privé rondleidingen

Bij Quality Guides kun je kiezen voor een privé-rondleiding waarvan je de inhoud van tevoren kunt bepalen. We bieden op maat gemaakte rondleidingen aan in meerdere talen, zodat je optimaal kunt genieten van jouw Brugge-ervaring.

Kies een specifiek thema op basis van je interesses, of combineer je stadswandeling met een koetsrit, een boottochtje op de reien, of zelfs een bezoek aan lokale winkels en eetgelegenheden. Er is voor elk wat wils.

Begeleiding in groep

Reis je naar Brugge met een groep via een touroperator? Ook dan kun je bij Quality Guides een rondleiding boeken. We zijn altijd beschikbaar om je op te halen op een door jou gekozen vertrekpunt.

We houden onze groepen bewust klein en beperken ze tot maximaal 24 personen, zodat iedereen optimaal kan genieten van de rondleiding. De stadsgids maakt bewust geen gebruik van oortjes wat het persoonlijker maakt.

Boek je gids vandaag nog!

Quality Guides biedt je de sleutel tot een authentieke en onvergetelijke ervaring in Brugge. Met onze professionele lokale gidsen en op maat gemaakte stadswandelingen, garanderen we dat je Brugge op de meest boeiende en persoonlijke manier zult ontdekken.

Boek nu jouw rondleiding bij Quality Guides en laat ons je begeleiden en maak van je bezoek aan Brugge een ervaring om nooit te vergeten!