Gidsbeurten voor hotelgasten

Boek een rondleiding vanuit je hotel in Brugge en ontdek de stad op jouw eigen tempo en volgens jouw interesses met Quality Guides. Met onze gepersonaliseerde gidsbegeleiding staan we klaar om jou de mooiste plekjes van historische Brugge te laten zien, precies zoals jij Brugge wilt ontdekken.

Ontdek Brugge met een lokale gids rechtstreeks vanuit je hotel

Verken Brugge met gemak door een lokale gids rechtstreeks vanuit je hotel te boeken. Als je verblijft in een hotel in Brugge en op zoek bent naar een boeiende en meeslepende stadswandeling met een stadsgids door de historische stad, dan is een tour met Quality Guides precies wat je nodig hebt.

Laat ons je ophalen bij je hotel en je na afloop weer terugbrengen. Zelfs als je met een kleine groep reist, zijn we er voor jou.

Geef je rondleiding kleur door jouw interesses en voorkeuren

Bij Quality Guides kun je van tevoren het thema en de duur van je tour vastleggen. Ben je geïnteresseerd in een specifiek onderwerp, of kijk je uit naar een combinatie van een rondleiding met een koetsrit, een boottochtje op de reien, of een bezoek aan enkele van de beste lokale winkels en eetgelegenheden? Laat ons weten wat je voorkeuren zijn en wij zorgen voor een rondleiding met privégids die perfect op jou is afgestemd.

Boek je rondleiding vandaag nog!

Klaar om Brugge te verkennen? Boek nu jouw op maat gemaakte rondleiding met Quality Guides vanuit je hotel en laat ons jouw bezoek aan deze prachtige stad onvergetelijk maken. Laat ons weten wat jouw interesses en voorkeuren zijn, en wij zorgen voor een ervaring die helemaal bij jou past.