Gidsen voor bedrijven

Quality Guides: De perfecte partner voor incentives

Ben je van plan om een teambuilding, incentive of bedrijfsuitje te organiseren in Brugge en zoek je naar een passende rondleiding door het historische centrum? Dan staan wij voor je klaar met korte rondleidingen die zijn opgedeeld in kleinere groepen van je medewerkers. Daarnaast bieden we ook middag- en/of avondvullende programma’s aan, inclusief een rondleiding met als thema de Brugse gastronomie. Kortom, we hebben alles in huis om een succesvol bedrijfsuitje te realiseren. Ons speelterrein is Brugge maar ook Damme en het ruime gebied rond Brugge. Fietstochten, boottochten, stadswandelingen, speurtochten, quizzes, … u vraag wij organiseren en begeleiden van het begin tot het einde.

Beloon je medewerkers met een leuke gidsbeurt doorheen Brugge

Geef ons je interesses en tijdschema door en vraag een prijsaanvraag aan voor een rondleiding op maat van jouw bedrijfsuitje. Bij Quality Guides zorgen we ervoor dat jouw bedrijfsevenement in Brugge een gegarandeerd succes wordt. Wij gaan, net als u, voor kwaliteit.

Waarom Quality Guides voor een incentive?

Omdat we jouw bedrijfsuitje in Brugge transformeren tot een onvergetelijke ervaring. Kies voor een gepersonaliseerde rondleiding, op maat gemaakt voor jouw team, en ontdek samen de rijke geschiedenis en gezelligheid van de stad. Wij komen graag langs om ons voor te stellen en een offerte op maat, conform uw wensen, aan te bieden.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte en laat ons jouw bedrijfsevenement in of rond Brugge tot een groot succes maken!